بلوک هبلکس

بلوک هبلکس

در راستای دستیابی به مصالح ساختمانی خاص با قابلیتی همچون سبکی، عایق حرارتی مناسب، ساختار موثر، حمل و نقل راحت، کارکرد سریع و با کیفیت و بصرفه در هزینه ها تولید میگردد.

بلوک هبلکس نام تجاری است که برای بلوک هوادهی شده اتوکلاوی تولیدی در اروپا قرار داده اند.

از جمله ویژگی های بلوک هبلکس:

  • وزن پایین  ولی بسیار مقاوم

از بهترین شاخص های بلوک هبلکس وزن کم نسبت به سایر متریال های ساختمانی است وزن بلوک هبلکس در هر متر مکعب حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ کیلوگرم می باشد

  • سرعت اجرای بالا

بلوک هبلکس به دلیل ابعاد بزرگتر سرعت را در دیواچینی بالا میبرد سادگی کار با بلوک هبلکس باعث شده این بلوک توسط کارگر ساده دیوارچینی شود از طرفی ملات برای بلوک  هبلکس بسیار کمتر از آجر است وزن کم بلوک هبلکس حمل و نقل در طبقات را توسط کارگر راحت می کند

  • عایق حرارتی خوب

بلوک هبلکس عایق خوبی برای گرما است ودر قسمتهای جنوب کشور در شرایط اب و هوای گرم بسیار کار آمد می باشد

  • بلوک هبلکس مقاوم در برابر آتش سوزی

در هنگام آتش سوزی انتقال آتش به دیگر واحد ها و اتاقها به کندی صورت میگرد وبا محصور کردن آتش حتی میتوان آن را خاموش کرد وبا فرار میتوان جان خود را نجات داد

  • عایق صوتی

سروصدایکی از مشکلات ساختمانهای جدید و در حال ساخت انتقال سر و صدا بین دیوار ها است اللخصوص در ساختمانهایی که در هر طبقه چندین واحد وجود دارد

انتقال صدا در دیوارهای بلوک هبلکس به سختی انجام میشود و علت ان وجود حبابهای ریز در ساختمان بلوک  هبلکس است که باعث میشود صدا دربلوک هبلکسبشکند

  • مقاوم در برابر سرما

بلوک هبلکس را میتوان بهترین مصالح ساختمانی بتنی که خواص عایق پذیری دارد نام  برد. در شمال کشور که مرسوم است دیوارها ایزوگام شوند استفاده  از بلوک هبلکس  در دیوارها میتوانددیگر نیازی به ایزوگام و عایق کاری نیست

روی لوله هایی که بلوک هبلکس استفاده شده به هیچ وجه یخ نمیزند

  • مقاوم در برابر زلزله

ساختمان هایی که دارای وزن پایین هستند از مقاومت بالا در تنشها و لرزه ها برخوردار هستند

ساختمان هایی که در ان از بلوک هبلکس استفاده میشود در برابر زلزه مقاومت بهتری دارند

  • حمل و نقل آسان

حمل راحت توسط کارگر .خواص شبیه به سنگ ولی وزن پایین بلوک هبلکس

  • سهولت در راه اندازی واجرا

ملات گچ روی بلوک  هبلکس باید کمتر از یک سانت باشد زیرا گچ برای جلوگیری از نم و رطوبت دیوار است حال انکه بلوک هبلکس خود عایق است و تنها گچ برای صافی سطح استفاده می شود.

به راحتی اره می‌شود، میخ در آن کوبیده می‌شود و به راحتی می‌توان از دریل برای سوراخ کردن استفاده کرد. بنابراین اگر در یک ساختمان که با بلوک هبلکس ساخته شده است، نیاز به سیم کشی توکار باشد، بلوک هبلکس امکانات زیادی در اختیار مهندسان قرار می‌دهد. سیم کشی در ساختمان ساخته شده با بلوک هبلکس بسیار سریع تر و تمیزتر انجام می‌شود. نخاله ساختمانی کمتری تولید می‌کند و زحمت کمتری دارد.

روش تولید بلوک هبلکس

بلوک هبلکس با پایه سیلیس که یک ماده غیر قابل اشتعال است  ساخته می‌شود. اگر در ساختار بلوک هبلکس دقت شود، حباب‌های ریز زیادی دیده می‌شود که باعث سبک تر شدن محصول نهایی شده اند. خط تولید بلوک  هبلکس باید دارای سه سیلوی مجزای بزرگ برای نگهداری سیلیس، آهک و سیمان باشد. مواد اولیه بلوک هبلکس‌ را همین سه ماده اصلی تشکیل می‌دهند. آهک و سیمان و سیلیس به ترتیب از لایه‌های زیرین سیلو به وسیله بالابرهای صنعتی مخصوص به داخل خط تولید منتقل می‌شود و کار ساخت بلوک هبلکس‌ آغاز می‌گردد.

مرحله اول تولید بلوک هبلکس

اولین مرحله از تولید بلوک هبلکس، ساخت دوغاب سیلیس و آب است. در دوغاب‌های بزرگ، سیلیس به اندازه کافی با آب مخلوط می‌شود تا تشکیل یک ماده گل مانند را بدهند. در آسیاب شماره دو نیز، آهک و سیمان خشک را به دوغاب تشکیل شده اضافه می‌کنند. وزن سیمان و اهک ورودی باید به حدی باشد که دوغاب را کاملاً خشک نکنند و البته دوغاب نیز رقیق باقی نماند. در این مرحله، مهم ترین کار مخلوط کردن این سه ماده به شکل دوغاب است.. میکسرهای مخصوص، مخلوط سه ماده اصلی تولیدبلوک  هبلکس را دریافت می‌کنند. این میکسرها وظیفه دارند، وزن محصول ورودی را به دقت بررسی نمایند. محصول به دست آمده برای قالب ریزی به مرحله دوم منتقل می‌شوند.

مرحله دوم تولید بلوک هبلکس

قالب‌هایی که مخلوط به دست آمده به آنها ریخته می‌شود، هر کدام سه متر مکعب گنجایش دارند. اما فقط نصف قالب‌ها با مخلوط به دست آمده پر می‌شوند. مخلوطی که به میزان درستی از سیمان و آهک و سیلیس در ان وجود دارد در این قالب‌ها ریخته می‌شوند و مرحله هوادار کردن بلوک هبلکس‌ آغاز می‌شود. فعل و انفعالات شیمیایی باعث می‌شوند که حباب‌های ریز هوا در محصول به وجود بیایند و محصول در عرض سه ساعت و نیم، به اندازه کل قالب رشد می‌کنند. حباب‌های هوا نباید از محصول بیرون بزنند تا بتوان به راحتی از انها استفاده کرد. دمای محصول در این مرحله به دلیل فعل و انفعالات شیمیایی به هفتاد درجه سانتی گراد می‌رسد. بعد از این که دمای محصول اندازه گیری شد برای برش خوردن به خط تولید منتقل می‌شوند. قبل از این کار، قالب‌های بلوک هبلکس را باید با مازوت، اندود کرد تا در مرحله ریخته گری، حالت چسبندگی پیدا نکنند.

مرحله سوم تولیدبلوک هبلکس

کنترل کیفیت در مرحله سوم حرف اول را می‌زند. محصول نهایی قبل از ورود به خط، با ازمایش‌های شیمیایی کنترل می‌شود تا به اندازه کافی هوادار شده باشد سطح خارجی بلوک هبلکس‌ در این بخش از کارخانه برداشته می‌شوند تا یک سطح هموار و مشخصی از قالب‌ها دیده شوند. در این قسمت دیوارهای جانبی قالب‌ها را به بخش برش انتقال می‌دهند.

دستگاه‌های برش، با دقت کارکنان به صورت طولی برش می‌خورند. اندازه‌های برش طولی و عرضی قالب‌ها را با توجه به سفارش مصرف کنندگان تنظیم می‌کنند. اندازه برش بلوک هبلکس قابل تنظیم و تغییر است و از این بابت نگرانی وجود ندارد. اما نباید از حد استاندارد پایین تر باشد که کارآیی لازم را نداشته باشد. اگر هم از یک میزانی بشیتر باشد،بلوک هبلکس‌‌فضای زیادی خواهند گرفت و انتظارات مشتری و مصرف کننده را برآورده نخواهند کرد.

مرحله نهایی تولید بلوک هبلکس

بلوک هبلکس در مرحله پخت وارد اتوکلاومی‌شوند. دمای حرارت در اتوکلاوها حدود ۲۰۰ درجه سانتی گراد و فشار وارد شده بر آنها، ۱۲ اتمسفر است. در این دما و فشار است که قالب‌ها پخته می‌شوند و به عمل می‌ایند و هبلکس تولید می‌گردد. بعد از این که مرحله پخت بلوک هبلکس‌ به پایان رسید، محصول نهایی به بخش بارانداز و عرضه مننتقل می‌شود تا وارد بازار مصرف گردند. بلوک هبلکس‌ تولید شده به این طریق، بسیار ایمن و محکم خواهد بود و عایق خوبی برای رطوبت و سرما و گرما و همین طور صدا خواهد بود.


مزیت‌های بلوک هبلکس برای تولیدکننده

مجاب و راضی کردن آسان مشتری  به دلیل مزیت‌های فراوان محصول

سود قطعی ۳۰ درصد به بالا

عدم نیاز به سوخت در پروسه تولید

بازگشت سریع سرمایه اولیه

آینده روشن و قطعی رو به رشد این محصول و فراگیر شدن آن (  در کشورهای توسعه‌یافته هیچ محصول دیگری نتوانسته جایگزین این محصول شود )

سرمایه‌گذاری پایین حداقل ۷۰ میلیون تومان الی ۳۵۰ میلیون تومان که حدود ۲۵ هزار دلار الی ۱۰۰ هزار دلار می‌باشد

مقدار مصالح موردنیاز برای تولید یک مترمکعب بلوک

مواد اولیه:

    1. سیمان ۲۵۰ – ۳۰۰ کیلوگرم در هر مترمکعب
    2. ماسه‌بادی (ریگ) یا میکرو سیلیس  ٣٠٠ کیلوگرم در هر مترمکعب
    3. ماده حجم دهنده در هر مترمکعب برای بلوک CLC مبلغ فوم  ۲۵۰۰ تومان و برای naac پودر آلومینیوم مبلغ ۱۰ هزار تومان
    4. هزینه نیروی کار گری برای هر مترمکعب ۶۰۰۰ تومان است ( در نظر داشته باشید که هرچه میزان تولید در یک نوبت یعنی ۸ ساعت بیشتر باشد هزینه‌های تولید پایین‌ترخواهد امد)

 

حتمابخوانیدبلوک سبک چیست؟

 

3 Responses

  1. سلام
    هبلکس جدا از clc و nacc هست یا به clc و nacc هبلکس گفته میشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب اخیر

اسیاب AAC هبلکس

فوم بتن

دستگاه فوم بتن تکفاز بادی

boloksabok

فوم بتن و کاربردهای آن

fombeton

الیاف پلی پروپیلن یا الیاف PPچیست ؟

الیاف پلی پروپیلن یا الیاف PPچیست ؟

فوم بتن

فوم بتن